søndag 28. februar 2010

Gaveinnpakning

Liker å gi bort gaver, og er alltid på jakt etter den perfekte gaven..

Vil alltid presentere gaven på best mulig måte og bruker mye tid på innpakning.

Disse koffertene dekorerte jeg til julegavene til niesene mine.
Kommer til å legge ut flere innpaknings eksempler etter hvert..

lørdag 27. februar 2010

Hjemme igjen..

Hjemme igjen etter et koselig besøk hos min søster..
Tror alle ble fornøyde med gavene sine.

Hadde også med noen ekstra gaver til de små. De er jo egentlig såppas store nå at de ikke trenger å få gave bare fordi en har bursdag. Men sån er nå bare tanta..


Pez figurer er nå alltid morsomt, og veldig godt...


I fjor hadde jeg med disse. Trenger ikke alltid være så store gaver. Såpebobler, kjærlighet på pinne og et papirhjerte med navn på. Disse kan også være fine bordkort i en barnebursdag.

fredag 26. februar 2010

Gaver...

I dag drar vi til fjells... Skal feire bursdagen til nevøen, svogeren og søsteren min. Og da må man jo ha med seg gaver..
Svogeren min som aldri ønsker seg noe, men som elsker chips tenkte jeg skulle få dette. Så har han noe å kose seg med alle tre barna er i seng..
Søsteren min skal få denne bagen fra Kremmerhuse fylt med diverse gaver. Måtte bare kjøpe den til henne når jeg så den, for den minte meg om glansbildesamlingen hennes fra vi var små.
Alt utenom den store gaven får hun i bagen, og de får hun åpne i dag. Men den store gaven må hun vente med til 14. mars når hun egentlig har bursdag.
Og til minsten som ble tre år på onsdag og som er en ordentlig guttegutt så blir det biler. Tror han vil bli spesielt glad for bobilen, får da får han sån bil som bestemor og bestefar har..


onsdag 24. februar 2010

Shabby Caramel


Har kjøpt meg en ny phalaenopsis orkide med en fantastisk fin farge og et flott navn
"Shabby Caramel ". Har egentlig ikke kjøpt den, men fått den i gave.. betalte den med gavekort som jeg fikk av mor og far til jul, så da er det jo en julegave.. Veldig fornøyd..

mandag 22. februar 2010



Har blitt veldig inspirert av bloggen til tovepia.blogspot.com hvor jeg har funnet oppskriftene til kurvene og pc-mappa jeg har strikket.

Blogger jeg også...


Blir så inspirert av alle bloggene jeg er innom, så ville lage min egen.. Så kanskje jeg også kan inspirere dere...